Marieke van Lierop

Breezand, september 2023

Pensioenfeest

“Op 15 september j.l. heeft Van Lierop Adviesgroep een afscheidsreceptie bij Bloemenlust in Breezand georganiseerd in verband met mijn pensioen. Het was een middag om nooit meer te vergeten. Er waren vele genodigden aanwezig waar ik tijdens mijn dienstverband op de één of andere manier zaken mee heb gedaan en uiteraard alle collega’s.

Deze middag is van het begin tot het eind door Marieke aan elkaar gepraat. Dit deed ze in geheel eigen stijl en was weer eens wat anders dan wat ik wel eens eerder bij een receptie heb meegemaakt. Voorafgaand aan deze middag heeft Marieke mij enkele weken voor het feest geïnterviewd om zo de nodige informatie te vergaren. De opzet was interactief. Dit resulteerde in hele leuke gesprekken die de aanwezigen goed konden volgen, men was één en al oor. Zo heb ik hele leuke sketches van mijn directe collega’s van de makelaardij aangehoord, hartstikke leuk en zij hadden er ook veel werk van gemaakt. Maar ook was ik zelf aan de beurt om in een notendop leuke gebeurtenissen in mijn werkbare leven de revue te laten passeren.

Marieke heeft het geheel erg professioneel aangepakt en wordt door mij erg gewaardeerd. Dit geeft zo’n feest toch wat meer inhoud en is op een ludieke manier aan elkaar gepraat. Mijn dank hiervoor Marieke, je bent een topper!!! Een aanrader zou ik zeggen voor een ieder die op wat voor manier dan ook een feest wil organiseren en daarbij ontzorgd wil worden.”

Rob Hoep

Pensioenfeest

De opzet was interactief en men en was één en al oor!