Marieke van Lierop

Dagvoorzitter

Marieke van Lierop is dagvoorzitter en heeft als missie om het ongemakkelijke gesprek mogelijk te maken. Het overlijden van haar partner en het overleven van borstkanker maakt dat zij als geen ander weet dat dit een voorwaarde is om bij tegenslag met elkaar in contact te blijven. In privésfeer, maar ook op de werkvloer! Marieke levert een verfrissende bijdrage in de presentatie van zakelijke evenementen. Met flair, openheid en humor gaat ze emotie niet uit de weg, komt ze in no time tot de kern en creëert zij op een toegankelijke manier ruimte voor moeilijke gesprekken.

Marieke presenteert Lentetuin

Marieke bezit het talent om de goede intentie in een ongemakkelijke vraag te herkennen, om zich open en kwetsbaar op te stellen en om daarmee op luchtige wijze ruimte te creëren voor gesprekken die échte verbinding tot stand brengen. Voor een bak positieve energie, empathie en scherpte ben je bij haar aan het juiste adres voor de presentatie van jouw evenement.

Marieke presenteert Lentetuin
Dagvoorzitter foto 2 PJP 10-4 097 (1)

Veelgestelde vragen

Door ervaringen uit mijn verleden heb ik affiniteit met psychologie, mens en maatschappij, (kanker)zorg, agrarische sector (bollenteelt), rouw, persoonlijke ontwikkeling, assurantiën en recruitment. Ook vakgebieden waar ik op het eerste gezicht minder bekend mee ben als cultuur, techniek, onderwijs en duurzaamheid hebben mijn interesse. Met een grondige voorbereiding kan ik evenementen in ieder vakgebied presenteren. Een haakje vinden we altijd!

Een congres, symposium, training, ontmoetingsdag voor scholing, training of teambuilding, jubileumfeest: noem maar op! Met het inschakelen van mij als dagvoorzitter draag ik zorg voor de presentatie van jouw evenement. In de voorbereiding denk ik mee op inhoudelijk en praktisch vlak en op dé dag draag ik zorg voor een hartelijk welkom, inhoudelijke en pakkende aan- en afkondigingen en bewaak ik het thema én de klok.

Benieuwd wat Marieke voor het evenement van jouw organisatie kan betekenen? Neem contact op!

Reacties op Marieke als dagvoorzitter

Achter de schermen