Marieke van Lierop

Ceremonieel spreker

Wil je jouw jubileum, pensioenreceptie, afscheid of viering verrijken met een persoonlijk verhaal? Een verhaal waarin herinneren en vieren centraal staan? Waar emotie niet uit de weg gegaan wordt maar er ook genoeg reden is om te (glim)lachen? Ga in gesprek met Marieke, laat haar jouw verhaal optekenen en het vertellen tijdens jouw ceremonie. 

Marieke als ceremonieel spreker

“Je kon een speld horen vallen toen Marieke sprak. Kippenvel.”  Ingeborg Schuitemaker  

Marieke als ceremonieel spreker
Marieke afscheid verdriet

Toespraken bij...

Rouw en trouw, deze twee woorden verschillen maar één letter. Ik weet als geen ander hoe dicht deze dingen bij elkaar kunnen liggen. Ze betekenen een wereld van verschil, maar de overeenkomst is liefde. Ook als afscheid zich aandient, ben ik de vrouw die je mag bellen.

Weet je dat je binnenkort afscheid moet nemen van jouw geliefde, ouder of andere dierbare? Ben je misschien jouw eigen afscheid aan het voorbereiden? Of is jouw dierbare net overleden en krijg je de woorden voor een afscheidstoespraak niet op papier?

Een levensverhaal schrijven, afscheidstoespraak houden of het leiden van een uitvaartceremonie. Waar je behoefte ook ligt: ik sta je graag bij in deze intense, overspoelende en verdrietige fase van jouw leven. Herinneren, vieren en verbinden is mijn motto. Woorden geven aan jouw verhaal. Ruimte voor emotie, zonder het zwaarder te maken dan het al is. Doel? Een toespraak die bijdraagt aan een waardig, uniek en onvergetelijk afscheid.

Er zijn honderd redenen te bedenken om de liefde te vieren. Misschien ben je zoveel jaar getrouwd? Vind je het waardevol om tijdens een jubileum de trouwbeloften opnieuw naar elkaar uit te spreken? Of wellicht ben je al 20 jaar samen met je partner zonder officieel getrouwd te zijn? 

Of er nu een wettelijke handtekening bij komt kijken, of niet: de liefde vieren is altijd een goed idee!

Als ceremonieel spreker geef ik jullie liefdesfeest extra diepgang. Stilstaan bij al het moois dat jullie samen al hebben meegemaakt. Aandacht hebben voor de uitdagingen en dieptepunten jullie relatie in de loop der jaren heeft doorstaan. We gaan in gesprek over jullie verleden, heden én plannen voor de toekomst. Aan de hand van jullie liefdesverhaal klim ik in mijn vlotte pen voor een bijzondere, onvergetelijke toespraak. Na een (door ons samen vormgegeven, helemaal bij jullie passende) ceremonie kunnen jullie aan tafel óf barst het feest pas echt los op de dansvloer. Jullie dierbaren zullen het nog lang hebben over de unieke manier waarop jullie de liefde hebben gevierd.

Wil je bespreken wat Marieke voor een afscheid of liefdesceremonie kan betekenen? Neem contact op.