Marieke van Lierop

Breezand, september 2023

Marieke presenteert pensioen receptie afscheid Foto door Joek Slijkerman

Hoe mooi is het om toegesproken te worden als je in goede gezondheid, omringd door je dierbaren, een nieuwe fase in je leven inluidt? Namelijk die van je pensioen? Als je het mij vraagt, is dat stukken leuker dan dat je wordt toegesproken als je in je kist ligt. Ja, toch? De afsluiting van een werkzaam leven: daar mag best even bij stil gestaan worden. Natuurlijk door gezellig samenzijn, maar ook door woorden van waardering en dankbaarheid in een afscheidsceremonie. En voor die woorden bel je mij als dagvoorzitter!

Pensioenreceptie

Als dagvoorzitter kreeg ik de dankbare opdracht van Van Lierop Adviesgroep om een leuke, interactieve en waardevolle afscheidsceremonie vorm te geven voor de pensioenreceptie van Rob Hoep. Een hele leuke opdracht waar ik mijn tanden helemaal in kon zetten. Ik voerde gesprekken met Rob (tevens mijn oude buurman en oud-collega), zijn collega Frank (mijn vader) en met het team van de makelaardij-afdeling. Samen terug in de tijd, op zoek naar mooie herinneringen uit 50 jaar werkzaam leven waarvan 18 jaar bij Van Lierop Adviesgroep. Ik gaf woorden aan alle input en stelde een dynamisch programma samen.

Grappige anekdotes, typerende uitspraken en vele hoogtepunten. Op speelse wijze werden nieuwe teamleden geïntroduceerd en afscheidscadeaus overhandigd. Er werd geluisterd, gelachen en genoten.

Ceremoniemeester, spreekstalmeester, dagvoorzitter of spreker: geef het een naam. Ik denk graag met je mee over het vormgeven van een passend programma als jij iets te vieren hebt en presenteer het met zorg, ontspanning en enthousiasme.

Marieke presenteert pensioen receptie afscheid

Als geen ander kun jij moeiteloos persoonlijke verhalen vangen.