Marieke van Lierop

Hoorn, oktober 2022

bruidspaar en publiek luisteren tijdens huwelijksceremonie naar babs

“Ook onze gasten waren erg onder de indruk van onze BABS.”

Katja en Klaas

Wij hebben Marieke op dezelfde dag gevraagd als dat we onze trouwlocatie hadden vastgelegd. Dit is in februari 2022 geweest net na de persco over het loslaten van de corona regels. Het feit dat we deze twee punten bovenaan ons lijstje hadden zegt in principe al genoeg over waar onze prioriteiten lagen. De reden dat we hiervoor hebben gekozen is omdat we graag een mooi persoonlijk verhaal wilden hebben tijdens onze ceremonie.

We hebben een maandje voor het trouwen een heel open en mooi gesprek gehad met z’n 3e. (Daarbij is het wel aan te raden om Marieke te voorzien van een lekker hapje en een drankje, want dan is ze op haar best 😉 ). Na dit gesprek hebben we nog een 1 op 1 gehad wat in dit geval heel plezierig via de telefoon kon.

Een weekje voor onze bruiloft hebben we nog afgesproken bij onze trouwlocatie zodat we e.e.a. nog konden bespreken en hebben de ceremoniemeesters en de eigenaar van trouwlocatie e.e.a. kort gesloten voor de dag zelf.

Heel fijn dat wij ons daar als bruidspaar geen zorgen over hoefden te maken. Ook in de laatste week nog enkele tips and tricks doorgekregen zoals bijv. het regelen van een gepersonaliseerde pen voor de getuigen. Op de dag zelf hebben wij de ceremonie ervaren als het mooiste gedeelte van de dag. Dit komt mede door het mooi vertelde en samengevatte verhaal wat Marieke wist te vertellen. Dit ging met een lach en met een traan wat het voor ons zeer waardevol maakte. Ook na onze ceremonie hebben wij van meerdere gasten vernomen dat ze erg onder de indruk waren van de BABS.

Wij zijn dan ook uitermate blij met de keuze voor Marieke als BABS. Dus bij een volgende bruiloft mag ze weer komen 😂 (gaat natuurlijk niet gebeuren).

Bruidspaar in Noorderkerk Hoorn

“Ook onze gasten waren erg onder de indruk van onze BABS.”

Katja en Klaas