Marieke van Lierop

Breezand, december 2023

Er zijn bijna geen woorden voor om te zeggen hoe bijzonder mooi wij jouw gehele bijdrage aan ons huwelijk vonden. Wat hebben wij genoten van het mooie, persoonlijke verhaal dat je hebt verteld tijdens onze trouwceremonie! We hebben grote bewondering voor hoe jij alles zó mooi onder woorden hebt weten te brengen. Wat ons betreft ben je een woordkunstenaar! Alles liep perfect in elkaar over.

We denken vooral terug aan de geweldige interactie die je met iedereen had. Hoe je inspeelde op onze twee kinderen maakte het hilarisch. Je betrok ze echt bij het geheel en zorgde voor een heerlijke ongedwongen sfeer. Van iedereen hebben we gehoord hoe goed het verhaal in elkaar zat en dat ze het ontzettend leuk vonden hoe je met de kinderen omging. Jij hebt er voor gezorgd dat het een mooie, relaxte ceremonie was met een lach en een traan.

In de weken na de bruiloft heb ik regelmatig jouw verhaal er weer bij gepakt en gelezen. Iedere keer krijg ik weer dezelfde geweldige, liefdevolle gevoelens zoals ik die ook op de dag zelf had. We zijn ontzettend dankbaar en blij, dat je onze ceremonie zo bijzonder hebt gemaakt.

Bas en Annika

Annika en Bas

“Hoe je inspeelde op onze twee kinderen maakte het hilarisch”